Wil jij persoonlijk leiderschap ontwikkelen?

Persoonlijk leiderschap gaat over jou persoonlijk. Als je beter in staat bent de leiding te nemen in je eigen leven, dan kun je ook beter leidinggeven aan anderen. Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap levert veel op: een grote mate van zelfkennis, de discipline om hieraan te blijven werken, je missie helder houden en ook in staat zijn jezelf te blijven. Persoonlijk leiderschap gaat concreet over:

  • Weten waar je voor staat en gaat, wat je drijft en tegenhoudt.
  • Zelfwaardering, zelfvertrouwen en creatief omgaan met veranderingen en uitdagingen.
  • Verbindend communiceren en overtuigend presenteren.

Training Persoonlijk leiderschap

.

Wat geeft jou energie?

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je de dingen doet zoals je ze doet? Waar je energie van krijgt of helemaal op leegloopt? Het antwoord op die vragen ligt verscholen in jouw drijfveren. Drijfveren vormen de basis van jouw denken en doen. Ken je jouw drijfveren en die van anderen, dan ontstaat inzicht in motivatie en de factoren die gedrag beïnvloeden. En dat creëert meer begrip, betere samenwerking en effectievere communicatie. Ontdek jouw drijfveren met de Energy Drives drijfverenscan.

Energy Drives drijfverenscan

.

Wil je jouw zelfwaardering versterken?

Het coachtraject Vat van Zelfwaardering helpt je om vanuit zelfwaardering beter om te gaan met de uitdagingen in je leven en je werk. Uitdagingen zullen er altijd zijn, de vraag is hoe je er mee omgaat en welke keuzes je zelf maakt. Het Vat van Zelfwaardering is een snelle en effectieve methode voor gedragsverandering als je vastzit in gedrags- en denkpatronen. Bij zelfwaardering ligt de nadruk op werken met positieve acties en niet op jouw klachten. Wil jij groeien in zelfwaardering?

Coachtraject Vat van Zelfwaardering

.

Hoe verander jij wat je wilt veranderen?

Hoe ga jij om met veranderingen in de wereld, jouw markt of organisatie? Veranderingen vragen om creatieve oplossingen. En dat vraagt van jou open te staan voor nieuwe dingen, de nieuwsgierigheid om te leren en bereid te zijn je op onbekend terrein te begeven. Dit alles is te leren. Dat kan persoonlijk maar ook in samenwerking met anderen, want dat werkt inspirerend. Daarom is creatief denken zo’n belangrijk aspect van persoonlijk leiderschap. Wil jij groeien in persoonlijke creativiteit?

Training Persoonlijke creativiteit

.

Communiceer jij om te verbinden?

Waarom begrijpen we elkaar vaak zo slecht? Wat kunnen we doen om de manier waarop we communiceren te verbeteren? Verbindende communicatie is een denkwijze die erop gericht is om wederzijds begrip en respect te brengen in de ontmoeting met de ander. Dat kan overal zijn: thuis, op je werk of waar dan ook. Zoek jij een oplossing voor moeilijke gesprekken, feedback geven of iets gedaan krijgen wat voor jou belangrijk is? Wil jij je verbeteren in verbindend communiceren?

Training Persoonlijk communiceren

.

Hoe laat jij jezelf zien?

Goede presentatievaardigheden komen altijd en overal van pas. Of het nu gaat om het presenteren van jouw ideeën, een kort praatje op een netwerkevenement, een sollicitatiegesprek of een speech tijdens een feestje: het zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin je iets of jezelf presenteert. Of een presentatie overkomt wordt voor een groot deel bepaald door de manier waarop je jouw verhaal en jezelf als persoon presenteert. Wil jij je verbeteren in het persoonlijk presenteren?

Training Persoonlijk presenteren

Wil je groeien in persoonlijk leiderschap? Neem dan zelf de regie en kies uit:

 

Neem nu de regie in eigen handen.

Schrijf je in en reserveer jouw stoel!

Het maximaal aantal deelnemers per training is 8.

Bij voldoende inschrijvingen plannen we de programma's in overleg met jou.

De drijfverenscan Energy Drives en het coachtraject 'Vat van Zelfwaardering' zijn individueel.