Onze missie: jou perspectief bieden

Onze missie is jou perspectief bieden als je bent vastgelopen in je situatie. Dat kan je markt zijn, je organisatie, je team of je persoonlijk leven. Wij helpen je met veranderen wat niet werkt en versterken wat ertoe doet. Of je nu ondernemer bent, manager, professional of medewerker. Persoonlijk leiderschap staat daarbij centraal. Met als resultaat:

  • Bewuster leven en werken;
  • effectiever communiceren om te verbinden;
  • creatiever denken en anders omgaan met veranderingen die op je pad komen.

Inzicht voor groei is waar het bij ons om draait. Met training en coaching helpen wij je een duurzame verandering te realiseren door ontwikkeling in persoonlijk leiderschap, creatief denken en verbindende communicatie.

Wat beweegt jou?

Als je bent vastgelopen in je situatie is het belangrijk dat je weer in beweging komt. Om in beweging te komen, moet je weten wat je drijft en tegenhoudt. In deze tegenstelling ligt het speelveld én spanningsveld om verandering te realiseren en verbinding te maken tussen kansen en mogelijkheden. Hier inzicht in krijgen is het grootste cadeau dat je kunt krijgen. Ons uitgangspunt is dat er altijd en overal kansen zijn. Door deze kansen te verbinden met jouw mogelijkheden creëer jij zelf de oplossingen die het verschil maken.  Zodat je weer perspectief krijgt.

Het Commotion ontwikkelmodel
Het Commotion ontwikkelmodel

Op welk niveau zit jouw ontwikkeling?

Het ontwikkelmodel van Commotion helpt je om meer inzicht te krijgen in je manier van denken, doen en voelen op 7 verschillende niveaus. Tijdens de trainingen met het model krijg je methoden en inzichten om te onderzoeken wat je drijft en tegenhoudt om verder te komen of iets te ontwikkelen. Je ontdekt vanuit jouw missie, wie je bent, wat je drijft, hoe je denkt, wat je kunt en wat je laat zien in een bepaalde context.

Training Persoonlijk Leiderschap

Wil je groeien in persoonlijk leiderschap? Neem dan zelf de regie en kies uit:

 

Neem nu de regie in eigen handen.

Schrijf je in en reserveer jouw stoel!

Het maximaal aantal deelnemers per training is 8.

Bij voldoende inschrijvingen plannen we de programma's in overleg met jou.

De drijfverenscan Energy Drives en het coachtraject 'Vat van Zelfwaardering' zijn individueel.