Wil jij leren echt persoonlijk te presenteren?

2-daagse training ‘Persoonlijk presenteren’ voor ondernemers, leidinggevenden en professionals.

Het komt altijd wel eens voor dat je iets moet presenteren: je hebt een afspraak met een potentiële klant, je wilt je bedrijf pitchen, je wilt je ideeën presenteren aan groep collega’s of hebt belangstelling voor een bepaalde functie. Allemaal momenten waarop het erop aankomt om jezelf goed te presenteren. Hoe jij je presenteert is cruciaal tijdens een presentatie. En dat niet alleen: ook je inhoudelijke boodschap doet eer toe. Met een krachtige, authentieke en inhoudelijk sterke presentatie heb je meer kans van slagen om jouw doel te bereiken. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jij en je verhaal beter overkomen? Wat is jouw stijl en wat past bij jou?

Hoe presenteer jij jezelf?

Presenteren is een belangrijk aspect van persoonlijk leiderschap. Wat helpt jou om meer van jezelf te laten zien of je verhaal met meer plezier en overtuiging te vertellen? Met deze training Persoonlijk presenteren gaan we praktisch aan de slag met wat je drijft en tegenhoudt om jezelf krachtig te presenteren. Je leert jouw verhaal op jouw manier positief en authentiek over te brengen. Ook leer je hoe je je verhaal opbouwt en hoe je dit uitwerkt. De kunst is om met zo weinig mogelijk woorden en beelden, zoveel mogelijk over te brengen, zodat het impact heeft. Hoe ga jij een onuitwisbare indruk achterlaten?

Tijdens de training ´Persoonlijk presenteren´ krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe presenteer ik mezelf op een manier die bij mij past?
 • Hoe bereid ik mezelf het beste voor?
 • Hoe zorg ik dat ik de aandacht krijg en vasthoud van de mensen?
 • Hoe breng ik structuur aan in mijn verhaal?
 • Waar moet ik op letten tijdens mijn presentatie?
 • Hoe maak ik een goede presentatie?
 • Hoe kom ik over tijdens mijn presentatie?
 • Welke communicatievaardigheden kan ik inzetten?

2-daags trainingsprogramma

De training bestaat uit twee trainingsdagen waarin theorie, interactie en reflectie elkaar afwisselen. Het is een intensieve dag waarin je jezelf beter leert kennen en je mogelijke hindernissen kunt overwinnen. De thema’s van de dag zijn:

 • Dag 1: Wie ben jij? Jouw unieke powerpitch
 • Dag 2: Overtuigend communiceren en presenteren kun je leren

Is deze training voor jou geschikt?

Dit trainingsprogramma is zeer geschikt voor je als je bovenstaande vragen bij jezelf herkent en daar de antwoorden en oplossingen voor zoekt. Wat je ook doet of welke functie je ook hebt: je groeit vooral persoonlijk en dat ervaren de meeste mensen als het meest waardevolle. Ben jij bereid om je patronen te doorbreken en te reflecteren op gedrag en alles wat daaraan ten grondslag ligt? Kom dan in beweging, neem deze belangrijke stap en meld je aan.

Investering

Leren jezelf beter te presenteren vraagt wat van je:

 • Tijd: De training bestaat uit 2 dagen. Het programma is elke dag van 09.30 – 16.30 uur, inclusief lunch en pauzes.
 • Voorbereiding: gemiddeld staat er voor elke trainingsdag een voorbereidingstijd van ca 4-5 uur, bestaande uit inlezen en uitwerken van opdrachten. Uiteraard is deze inschatting afhankelijk van hoeveel tijd je zelf wilt investeren in je eigen ontwikkeling.
 • Kosten: €985 per persoon, excl. BTW, inclusief materiaal, locatie en cateringkosten

In de periode dat je dit trainingsprogramma volgt zijn er mogelijkheden voor individuele coaching en supervisie.

Trainer

De trainingen worden verzorgd door Ton van Kattenbroek

Locatie

De trainingen worden gegeven op een locatie in het midden van Nederland. De maximale groepsgrootte is 8 personen. De training kan ook als in-company-programma worden georganiseerd. Locatie, planning en kosten zijn dan op aanvraag en in overleg. Stuur een email voor een afspraak.

Planning

De data van de trainingen in 2024 worden in overleg gepland, bij voldoende inschrijvingen. In principe zijn de trainingen op vrijdag. Reserveer alvast je stoel!

Wil je groeien in persoonlijk leiderschap? Neem dan zelf de regie en kies uit:

 

Neem nu de regie in eigen handen.

Schrijf je in en reserveer jouw stoel!

Het maximaal aantal deelnemers per training is 8.

Bij voldoende inschrijvingen plannen we de programma's in overleg met jou.

De drijfverenscan Energy Drives en het coachtraject 'Vat van Zelfwaardering' zijn individueel.