Wil jij weten wat jou drijft?

Drijfverenscan Energy Drives®, voor ondernemers, leidinggevenden en professionals.

Organisaties veranderen wanneer mensen in de organisatie hun gedrag veranderen. Gedrag is wat we zien van elkaar, maar wat zit eronder? Drijfveren zijn vertaald in denkpatronen die verklaren hóe mensen denken en niet wát ze denken. Energy Drives® richt zich specifiek op drijfveren en kan daarmee inzichtelijk maken of iemand zich in zijn gedrag laat leiden door de omgeving of door de ‘bril’ waarmee naar de omgeving gekeken wordt. Met de Energy Drives® drijfverenscan kun je de denkpatronen in kaart te brengen, die zich bij jouzelf ontwikkelen, maar ook binnen je team of organisatie. Het gaat hier om patronen die elkaar aanvullen, maar soms ook conflicteren. Kortom: Energy Drives® is ideaal bij ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, communicatie en presentatie.

Energy Drives® maakt het persoonlijk

Waar krijg jij energie van? En waar loop je op leeg? Belangrijke vragen, die nu eens niet gaan over competenties of gedrag. Over goed of fout. Het zijn vragen die gaan over je diepste drijfveren. Wat wil je echt? Doe je wat je graag wilt doen? Persoonlijke vragen die ook kunnen spelen in bijvoorbeeld je team of collega leidinggevende. De drijfverenscan zorgt voor een compleet beeld van jouw persoonlijke drijfveren maar bijvoorbeeld ook in je team, waardoor de onderliggende verschillen helder worden. Hoe geef je leiding aan een team waar deze verschillen aanwezig zijn? Hoe verbeter je de communicatie en samenwerking binnen of tussen teams?

De Energy Drives® drijfverenscan geeft je antwoord op de volgende vragen:

  • Waar krijg ik zelf energie van en waar loop ik op leeg?
  • Welke drijfveren sturen mijn gedrag?
  • Door welke gekleurde bril kijk ik?
  • Hoe beïnvloeden mijn drijfveren mijn communicatie?
  • Hoe stem ik af op de ander met andere drijfveren?
  • Hoe breng ik verbinding in mijn team waar zoveel verschillende drijfveren zijn?

Is deze drijfverenscan voor jou geschikt?

De Energy Drives® drijfverenscan is zeer geschikt voor je als je bovenstaande vragen bij jezelf herkent en daar de antwoorden en oplossingen voor zoekt. Wat je ook doet of welke functie je ook hebt: je krijgt een dieper inzicht in wat je drijft en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. En dat ervaren de meeste mensen als het meest waardevolle. Ben jij bereid om je patronen te doorbreken en te reflecteren op gedrag en alles wat daaraan ten grondslag ligt? Kom dan in beweging, neem deze belangrijke stap en meld je aan.

Investering

Je drijfveren beter leren kennen vraagt wat van je:

  • Tijd: De Energy Drives® drijfverenscan invullen duurt ca. 30-40 minuten.
  • Kosten: €485 per persoon, excl. BTW, inclusief rapportage en uitleg.

De persoonlijke toelichting in bij de prijs inbegrepen. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide coachingssessie van 3 uur. Prijs op aanvraag.

Trainer

De begeleiding en coaching wordt verzorgd door Ton van Kattenbroek

Locatie

De Energy Drives® drijfverenscan is online, de toelichting en/of coachingssessie is op afspraak.

Planning

De datum van de toelichting en/of coachingssessie is op afspraak.

Energy Drives® wordt uitsluitend aangeboden door geselecteerde en gelicenseerde partners die professioneel actief zijn op gebied van leiderschapstraining, persoonlijke ontwikkeling en coaching ondernemers, leidinggevenden en professionals.

Wil je groeien in persoonlijk leiderschap? Neem dan zelf de regie en kies uit:

 

Neem nu de regie in eigen handen.

Schrijf je in en reserveer jouw stoel!

Het maximaal aantal deelnemers per training is 8.

Bij voldoende inschrijvingen plannen we de programma's in overleg met jou.

De drijfverenscan Energy Drives en het coachtraject 'Vat van Zelfwaardering' zijn individueel.