Inzicht voor groei

Commotion is een bureau voor training en coaching in persoonlijke groei. Onze trainingen en coaching zijn gebaseerd op bewezen theorieën, inzichten en modellen, die we praktisch oefenen met praktijkgerichte opdrachten. Concreet en effectief. Zo leer je direct de theorie toe te passen in de praktijk. En zo krijg je snel helder wat werkt en niet werkt.

Persoonlijke training en coaching voor jou

Onze trainingen en coaching worden verzorgd door ervaren trainers en coaches op gebied van leiderschap, communicatie en gedrag. Kenmerkend voor onze manier is:

  • Positief en gedreven;
  • respectvol en reflecterend;
  • creatief en oplossingsgericht. 

Met maar één doel: jou helpen met jouw groei. Met elkaar gaan we op zoek naar wat jou drijft en tegenhoudt. En in die ruimte ontdekken we wat werkt en wat niet. Tijdens het gehele trainingsprogramma en ook tijdens de weken tussen de trainingsdagen, is jouw trainer of coach beschikbaar voor advies en reflectie.

> Meer over persoonlijk leiderschap

Onze trainers/coaches

Ton van Kattenbroek – Trainer persoonlijk leiderschap, communicatie, presentatie en creatief denken

Persoonlijk leiderschap is een groeiproces. Voor ik zelf dit inzicht kreeg, was ik al even op weg. Diverse opleidingen en trainingen in communicatie, management en NLP hebben mij gevoed. Meer dan 30 jaar ervaring in communicatie, leidinggeven en ondernemerschap heeft mij gevormd. De dynamiek van het leven en ondernemen, met hoge pieken en diepe dalen, heeft mij gerijpt. Deze rijke kennis en ervaring zet ik graag in om mensen die zich willen ontwikkelen verder te helpen met training in persoonlijke leiderschap, verbindende communicatie en creatief denken en doen.

Ine van Kattenbroek – Gecertificeerd behandelaar Vat van Zelfwaardering

Om in beweging te komen moet je weten wat je drijft en tegenhoudt. Na jarenlang mensen begeleiden in hun werk en persoonlijke ontwikkeling is het mij steeds duidelijker geworden dat wat je tegenhoudt veelal onbewuste en hardnekkige patronen zijn. Dat helder krijgen en de handvatten te geven om dit te veranderen, helpt mensen effectief om verder kunnen. Vanuit mijn ervaring als teamleider en coach, als gecertificeerd behandelaar ‘Vat van Zelfwaardering’ en contextuele benadering help ik mensen inzicht te geven in hun niet-helpende denk- en gedragspatronen om zo de verandering te realiseren die ze willen.

> Meer over Vat van Zelfwaardering

Wil je groeien in persoonlijk leiderschap? Neem dan zelf de regie en kies uit:

 

Reserveer alvast jouw stoel!

Het maximaal aantal deelnemers per training is 8.

Bij voldoende inschrijvingen plannen we de programma's in overleg met jou.

De drijfverenscan Energy Drives en het coachtraject 'Vat van Zelfwaardering' zijn individueel.