Persoonlijk over persoonlijk leiderschap

‘Om in beweging te komen, moet je weten wat mensen drijft en tegenhoudt. In deze tegenstelling ligt het speelveld én spanningsveld om verandering te realiseren en verbinding te maken tussen kansen en mogelijkheden. Voor mij is dit het uitgangspunt voor ondernemerschap, leiderschap, communicatie en persoonlijke relaties. Hier inzicht in krijgen is het grootste cadeau dat je kunt krijgen. Vanuit dit inzicht ben je beter in staat om bewuste keuzes te maken en doelen te realiseren.’

Voor ik zelf dit inzicht kreeg, was ik al even op weg. Diverse opleidingen en trainingen in communicatie, management en NLP hebben mij gevoed. Meer dan 30 jaar ervaring in communicatie, leidinggeven en ondernemerschap heeft mij gevormd. De dynamiek van het leven en ondernemen, met hoge pieken en diepe dalen, heeft mij gerijpt. Deze rijke kennis en ervaring zet ik graag in om mensen verder te helpen via training en coaching in persoonlijke leiderschap, verbindende communicatie en creatief denken en doen.

Wat mij drijft? Mensen in beweging te brengen die vastlopen in hun persoonlijke of zakelijke situatie. Mijn interesse voor mens en maatschappij, psychologie en communicatie, identiteit en positionering, maakt dat ik verder ga dan een oppervlakkig advies. Mensen typeren mij als positief, creatief, integer en in staat snel de kern van het probleem helder te krijgen om vervolgens op een creatieve en praktische manier tot oplossingen te komen die een duurzaam effect hebben.

> Meer over onze missie

Ton van Kattenbroek. Trainer Persoonlijk leiderschap, communicatie, creatief denken en presenteren