Zoek jij een effectieve methode om je patronen te doorbreken?

Het coachtraject Vat van Zelfwaardering helpt jou om vanuit zelfwaardering beter om te gaan met de uitdagingen in je leven en je werk. We weten allemaal dat problemen er altijd zullen zijn, de vraag is hoe je er mee omgaat en welke keuzes je zelf maakt. Het Vat van Zelfwaardering is een snelle en effectieve methode voor gedragsverandering als je vastzit in gedrags- en denkpatronen of moeizame omstandigheden. Bij zelfwaardering richten wij ons niet op jouw klachten maar juist op de positieve acties.

Wil jij meer balans en veerkracht?

De ideale situatie is als je gezond, tevreden, innerlijk evenwichtig en veerkrachtig bent. En dat je goed voor jezelf en anderen zorgt. Dan ben je in staat om positief gedrag te laten zien, je grenzen beter aan te geven, meer initiatief te nemen en te genieten van dagelijkse dingen om je heen, in goede en slechte perioden. Dat wil niet zeggen dat dit zonder slag of stoot gaat, maar nare situaties kun je beter verdragen zonder daarin te blijven hangen. Hoe meer zelfwaardering hoe meer je een gevoel van trots gaat ervaren en dat je je werk en relaties op een zelfverzekerde manier aankunt.

Wil je jouw zelfwaardering versterken?

Vat van Zelfwaardering is wetenschappelijk onderbouwde methode, dat gebaseerd is op het uitvoeren van kleine opdrachtjes die gevoelens van trots versterken. Dit blijkt in de praktijk zeer effectief te zijn in het herkennen en ombuigen van patronen. In de eenvoud van deze methode ligt ook de complexiteit: veranderingsprocessen zijn groot en omvangrijk. Veranderingen via het Vat van zelfwaardering treden sneller op dan mensen zelf kunnen zien of geloven. Dit vraagt veel herhaling en begeleiding voor het inzicht. In de praktijk zijn gemiddeld 6 coachsessies voor nodig, afhankelijk van jouw situatie. Een speciaal opgeleide en ervaren coach helpt je persoonlijk in jouw veranderingsproces.

Wil jij sneller stappen maken in het veranderen van niet helpende patronen? Kies dan voor ons coachtraject Vat van Zelfwaardering