Hoe presenteer je jezelf in de groep of voor groepen?

De meeste mensen zitten er niet op te wachten om voor een groep een presentatie te houden. Laat staan van jezelf. Wat moet je zeggen? Wat zullen ze van je vinden? Doe je het wel goed genoeg? Ga je een =fout maken of kom je niet uit je woorden? Allemaal vragen die opkomen als het zover is. Een goede presentatie begint bi jezelf. Jij hebt mensen iets te geven. Je kennis, je ervaring, je ideeën en bovenal….jezelf. Een goede presentatie beging bij zelfvertrouwen. Wat houdt jou tegen?

‘De beste versie van jezelf, kan niemand anders zijn.’

Training ‘Pitch en presentatie’.
In deze training ´Pitch en presentatie´ leer je de kracht van jezelf te ontdekken en een goede presentatie te houden. Tijdens deze training krijg je antwoorden op o.a. de volgende vragen:

  • Hoe ontdek ik waarin ik anders ben dan anderen?
  • Wat maakt een mijn pitch succesvol?
  • Hoe breng ik mijn verhaal overtuigend over?
  • Waar moet ik op letten tijdens het presenteren?
  • Hoe maak ik contact met de groep?
  • Wat moet ik doen en vooral niet doen tijdens mijn presentatie?

Investering in je toekomst
Deze training duurt 1 dag (8 uur) en is inclusief Energy Drives Drijfverenscan en lunch. Voor deze training investeer je deze tijd en slechts €785 (excl. BTW). Je betaalt dit bedrag binnen 2 weken na ontvangst van de factuur, voorafgaand aan de training. Let op: De kosten zijn fiscaal aftrekbaar als ondernemerskosten of als opleidingskosten. De BTW is als ondernemer terug te vorderen.

‘Ik zag altijd als een berg op tegen het teamoverleg waarin we onze ideeën moesten presenteren. Tijdens de training heb ik mijn kracht ontdekt en geleerd hoe ik vanuit zelfvertrouwen op de juiste manier mijn verhaal kan overbrengen. Ik durf ik nu voor een grote groep te staan. Natuurlijk blijft het spannend, maar het voelt nu totaal anders. Ik vind het zelfs leuk worden…’

Wil je ook meer creativiteit ontwikkelen bij jezelf of in je organisatie? Laat dan weten dat je belangstelling hebt voor deze exclusieve training , dan zetten wij je op de voorkeurslijst. Stuur een bericht ->

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com