Media en management: Hoe bereikt u uw prospects, klanten en relaties?

Het is niet altijd mogelijk om een communicatieboodschap persoonlijk aan de doelgroep over te brengen. Dit is een tijdrovende en dus kostbare zaak. Vooral particuliere klanten/prospects bestaan uit duizenden mensen, waar bovendien niet alle adressen van bekend zijn. Er zijn dus andere middelen ofwel media nodig om de doelgroep te bereiken. Om te kunnen communiceren hebt u dus naast een duidelijke boodschap en een goed omschreven (communicatie) doelgroep, ook een of meerdere media nodig. De kwaliteit en het bereik, evenals andere mediumcijfers is per regio, per medium sterk uiteenlopend. De media verdelen wij in 3 groepen:

  • Online media, zoals o.a. internet, e-mailmarketing, social media en bannering
  • Offline media, zoals dag- en nieuwsbladen, HAH-kranten en tijdschriften, radio en televisie, bioscoop- en buitenreclame, folders en direct-mailing
  • Relatiemedia, zoals beurzen, presentaties, netwerken, en bijeenkomsten.

Ziet u door de bomen het mediabos nog?

De ontwikkelingen op gebied van media gaan zo snel dat velen het overzicht kwijt zijn. Naast de online ontwikkelingen zijn de traditionelere offline media bezig met een inhaalslag. Dagelijks worden nieuwe en creatieve oplossingen bedacht in het bereiken van de juiste mensen met de hoogst mogelijke response. De kracht zit in de combinatie van offline en online mediumtypen. Met als doel de steeds individueler wordende klant te bereiken en in beweging te krijgen. Beweeg mee met de mogelijkheden en laat u door ons adviseren en inspireren. U bereikt er meer mee dan u denkt.

Realistische realiseren van projecten en multimediacampagnes

Projecten realiseren is al een uitdaging op zich. Hoe ‘smart’ je het ook maakt. Want doelstellingen worden vaak te vaag en vrijblijvend geformuleerd als wensen, intenties, of goede voornemens. Om projecten succesvol te realiseren proberen we het wel ‘smart’ te doen. Door duidelijk aan te geven wat we willen bereiken met wie en wanneer. Door het concreet te maken managen we de verwachtingen. En kennen we de uitdagingen en prioriteiten. Commotion is een netwerkorganisatie. Dat betekent dat wij beschikken over een groot netwerk van specialisten. Van tekstschrijvers en redacteuren tot fotografen, illustratoren en visualisers. Van art-directors en vormgevers tot webbouwers en drukkers, verspreiders en uitgevers. Wij organiseren en realiseren de media die ingepland zijn. Op tijd en binnen afgesproken budget. Met partners die beseffen dat professionaliteit en klantgerichtheid meer dan toegevoegde waarde zijn.

Wilt u meer bereiken met uw communicatie? Of bent u op zoek naar creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden? Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.

Uit onze portfolio: D2Cranes – Communicatieconcept en meertalige communicatiemiddelen.

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com