Marketingconcepten : Hoe creeert u echte meerwaarde voor uw klant?

In deze tijd van veranderende markten is het noodzakelijk te blijven vernieuwen en mee te gaan in de marktbeweging. Met nieuwe marketingconcepten bent u in staat uw concurrentiepositie te versterken en waarde te creëren in uw bestaande markt. In een marketingconcept staan de wensen van de klant centraal. Marktgericht denken en doen is de basis voor een effectief marketingconcept. Van product tot productie, van verkoop tot communicatie.

Strategische innovatie en sterke marketingconcepten: Commotion maakt u kansrijk!

Bij strategische innovatie gaat u op zoek naar kansen buiten uw eigen marktkaders. Omdat uw huidige markt verzadigd is en prijs nog het enige wapen is om de concurrentie mee te bestrijden. Nieuwe markten bieden ruimte voor waardecreatie. Meer kansen, meer rendement, meer plezier in ondernemen. Maar nieuwe markten betekenen andere spelregels, trends en doelgroepen. Ontdek de uitdagingen en kansen in nieuwe markten met marketinginnovatie. Met behulp van de Marketing MindMap krijgt u inzicht in de kansen die er zijn in uw bestaande of nieuwe markten. Onder leiding van een ervaren businessconsultant en creatieve coach gaat u op een interactieve manier aan de slag, om te komen tot een praktisch plan van aanpak.

Wilt u een marketingconcept waarmee u succesvol kunt worden? Of bent u op zoek naar andere creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden? Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.

Uit onze portfolio: Covide – Communicatieconcept, corporate identity en online marketing

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com