Marketing Mindset: Wat zijn de kernwaarden van uw organisatie? Wat zijn uw dromen?

Succesvolle marketing en communicatie beginnen bij u zelf. Als de kern van uw bedrijf, als zender van de boodschap. Wie bent u? Wat doet u? Waarin bent u anders? Wat is uw identiteit? Identiteit is de oorspronkelijke bron van iedere organisatie, van ieder mens. Identiteit is de werkelijke ‘ik’, de ziel. Gebaseerd op kernwaarden. Om daar achter te komen is een spiegel onmisbaar. Het laat zien wie u bent. Een spiegel heeft macht. Het maakt vrolijk of verdrietig. Dat ligt eraan wie er terug kijkt. Wie er terugkijkt, ligt uiteindelijk aan uzelf. Ziet u iemand zoals u echt bent of ziet u iemand die u wilt zijn? Dit wordt voor een groot deel bepaald door uw beleving. En juist daar loert het gevaar, want een vertekend beeld geeft een ongewenst effect. Durft u die spiegel eens voor u of uw organisatie te zetten? Commotion spiegelt helder.

MarketingMindset met Commotion: Van kernwaarde naar meerwaarde

In een tijd waarin alles verandert, veranderen zowel mensen als organisaties. Maar is uw identiteit nog wel helder? Ook voor uw medewerkers? Tijdens de MarketingMindset gaan we op zoek naar de bron. We onderscheiden 2 gebieden. De eerste is de ‘Brand identity’, ofwel de visie (wat drijft ons en wat onderscheid ons), de missie (wat is ons doel) en de strategie (hoe komen we daar). De tweede is de ‘Visual identity’. Dit is de uitwerking van het visuele deel, n.l. de huisstijl. Tijdens de MarketingMindSet gaan we op zoek naar de ‘Brand identity’ en kijken we naar de huidige identiteit versus de gewenste identiteit. Belangrijke kernvragen om de kernwaarden te vinden zijn:

  • Waar liggen uw wortels en wat is uw karakter?
  • Waarin bent u werkelijk uniek als ondernemer, bedrijf of organisatie?
  • Waar staat u voor? Wat zijn uw (collectieve) waarden?

Het vinden van de antwoorden op deze vragen ontdekken we tijdens de MarketingMindSet. Een creatieve zoektocht naar de eigen identiteit.

Wilt u uw identiteit (weer) helder krijgen en het verschil maken met creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden? Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.

Uit onze portfolio: Markanta Management – Corporate identity en positionering

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com