Marketing Mindmap : Waarmee creëert u meerwaarde voor uw relaties?

Iedere ondernemer wordt geconfronteerd met veranderingen in zijn markt. Zeker vandaag de dag. Bent u constant bezig met het nadenken over hoe u waarde kunt creëren en nieuwe business kunt opbouwen? Of hoe u uw organisatie kunt verbeteren of transformeren? Zoekt u innovatieve manieren om te ondernemen? Marketing anno nu is totaal veranderd. Elke dag ontstaan er weer nieuwe business modellen. Nieuwe jonge ondernemingen dagen de traditionele bedrijven uit. Bent u een uitdager of een afwachten?

Inzicht in het speelveld van uw markt met de Commotion MarketingMindMap

Met de MarketingMindMmp krijgt u snel en duidelijk het speelveld in beeld waarin u actief bent. De MarketingMindmap is een visuele methode om in kaart te brengen welke onderdelen van invloed zijn op uw succes. Het gaat hierbij om waardepropositie, klantrelaties en klantbehoeften, kernactiviteiten, hulpmiddelen en financiën. Geen moeilijke materie of kostbare bedrijfsonderzoeken, maar snel inzicht in wat er speelt. Met als doel om te ontdekken hoe u waarde kunt creëren in uw bestaande markt of nieuwe markten.

Wilt u (weer) waarde creëren voor u klanten en het verschil maken met creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden? Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.

Uit onze portfolio: Smaeckmeester – Marketinginnovatie, merkontwikkeling en branding

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com