Wil je meerwaarde creëren met strategische innovatie?

Er verandert veel in jouw markt. Niets blijft hetzelfde. Hoe ga je hiermee om? Ga je met de tijd mee of laat je alles bij het oude? Stilstand is in deze tijd zeker achteruitgang. Dus begin op tijd met vernieuwing. Ga op zoek naar nieuwe kansen. Met nieuwe producten of diensten, in nieuwe markten, met andere samenwerkingsverbanden, een aangepaste positionering of de inzet van nieuwe media. Innovatie is hierbij het toverwoord. Bij strategische innovatie ga je op zoek waardecreatie. Hoe creëer je meer kansen, meer rendement en meer plezier in ondernemen?

‘Creativiteit vraagt moed om zekerheden los te laten.’

De creatieve coach van Commotion stimuleert de creativiteit in uw organisatie
Creativiteit is volop aanwezig bij uzelf en in uw eigen organisatie. Maakt u daar optimaal gebruik van? Ontdek de creativiteit die aanwezig is en organiseer eens een creatieve brainstormsessie. Maar hoe organiseer je zoiets? Een effectieve brainstormsessie is al een kunst op zich. De meest effectieve sessies worden geleid door een neutrale coach. Die het creatieve proces in goede banen leidt en deelnemers stimuleert en inspireert. Die het vooraf gestelde doel nastreeft, met aandacht voor resultaat en oog voor ieders inbreng. Laat je inspireren door de creatieve coach van Commotion, die u meeneemt in de wereld van creatief denken en de creatieve sessies begeleidt tot succesvolle ideeën.

‘Wij waren al langer bezig om te kijken hoe wij nieuwe ideeën konden bedenken voor onze uitdagingen, maar we liepen steeds vast. Onder leiding van Ton, kwamen de creatieve processen pas echt op gang en hebben we inmiddels een aantal ideeën al uitgewerkt als concept om te testen. Ook de klanten die erbij betrokken waren zijn zeer enthousiast!..

Wil jij ook succesvol innoveren? Bel Ton van Kattenbroek op 06 – 55 79 50 71 of stuur een bericht ->

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com