Corporate Identity: Maakt u gebruik van de meerwaarde van uw identiteit?

Corporate identity: de identiteit van de organisatie. Maar wat is identiteit eigenlijk? Wie bent u als mens, als organisatie? Corporatie identity is een wetenschap op zich. Er zijn boeken vol over geschreven. In veel gevallen heel filosofisch of zweverig. Wij houden het graag praktisch en concreet. En (her)ontdekken missie, visie en kernwaarden (brand identity) en vertalen deze naar een logo en huisstijl (visual identity).

Identiteit in 3 vormen: Commotion brengt het in beeld

Wij baseren onze visie op Corporate identity op drie basiselementen:

  • design: beelden, symbolen en vormen. Dit is wat de verschillende doelgroepen van u zien.
  • communicatie: relatiecommunicatie, PR en imago. Dit is wat de doelgroepen van u horen en lezen. De boodschap staat hierin centraal.
  • gedrag: omgangsvormen, taalgebruik en contact. Hier gaat het over hoe u zich als bedrijf, organisatie of ondernemer gedraagt.

Commotion gaat met deze drie elementen aan de slag om uw unieke identiteit vorm en inhoud te geven.

Wilt u uw corporate identity in beeld hebben en het verschil maken met creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden? Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.

Uit onze portfolio: Vogelhorst Basisschool voor speciaal onderwijs – Huisstijl en positionering

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com