Commotion : De kracht van het verschil. Hoe maakt u het verschil?

Om succesvol te worden en te blijven in uw bestaande of nieuwe markten is het cruciaal dat u het verschil kunt maken. Dat is de basisvoorwaarde voor een sterke positionering. Wij helpen u als bedrijf, instelling of als zelfstandig ondernemer om succesvoller te zijn door een sterkere positionering te realiseren in bestaande en nieuwe markten. Met creatieve oplossingen in marketing en communicatie creëren wij zowel het verschil als de verbinding. Centraal staan:

  • Identiteit en duurzaamheid: Hoe verbind u uw missie aan verantwoorde ondernemingsdoelstellingen?
  • Marketinginnovatie: Hoe creëert u kansen in bestaande of nieuwe markten?
  • Creatieve concepten: Hoe bouwt u een onderscheidend imago in uw markt?
  • Verbindende communicatie: Hoe vindt u nieuwe klanten en bindt u relaties?

Een meer dan goede kennis met ervaring

Commotion is een ervaren sparringpartner op gebied van marketing en communicatie, zowel strategisch als op uitvoeringsniveau. Wars van wollige rapporten en overbodige processen, maar oplossingsgericht en creatief. Onze kennis en ervaring zijn gestoeld op de praktijk. No-nonsense en effectief. Zowel op de zakelijke als de consumentenmarkt. Met de klant in het vizier en uw succes als doel. Belangrijke aandachtsgebieden zijn:

  • Strategisch: marketinginnovatie, merkontwikkeling, positionering, branding, strategische communicatie en jaarplannen, bureaumanagement
  • Tactisch: marketingconcepten, communicatieconcepten, onderzoek, huisstijlontwikkeling en –management.
  • Operationeel: campagnes, advertising, events, media, artwork, Projectmanagement.

Commotion in beeld

Commotion Communicatie BV is in 1998 gestart door Ton van Kattenbroek. Hij is ondernemer en actief als communicatieadviseur, trainer en creatieve coach. Positionering is zijn passie. Dit uit zich in zijn specialisatie in het concretiseren van de identiteit van mens en organisatie, waarbij de creatieve vertaalslag naar imago en presentatie centraal staat. Marketinginnovatie en conceptontwikkeling zijn belangrijke en onderscheidende kwaliteiten. Daarnaast is Ton coach voor ondernemers en creatieve processen. Zijn kennis en ervaring op gebied van innovatie en creativiteit deelt hij met veel plezier als spreker tijdens inspiratiesessies, events en bijeenkomsten.

‘Niets is blijvend, behalve verandering.’ – Kato

Wilt u het verschil maken met creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden? Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.

Uit onze portfolio: JP van den Bent Stichting – Direct‐marketing acties voor het relatie‐event

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com