Commotion

Commotion, bijna 20 jaar creatief in marketing en communicatie.

Commotion bestaat bijna 20 jaar en dat klinkt als een mijlpaal. En zo zie ik dat persoonlijk ook. Zeker in deze tijd waarin succesvol ondernemen geen vanzelfsprekendheid is. In de bijna 20 jaar van het bestaan van Commotion is er heel veel gebeurd. De spreekwoordelijke pieken en dalen hebben we intens ervaren. Toptijden waarin we ons afvroegen of we de planning konden halen en tijden van recessie waarin we ons afvroegen of we het financieel zouden halen. Dat alles hebben we meegemaakt en in iedere vezel gevoeld. Plezier en passie, tegenslag en teleurstelling, het is er allemaal geweest. Dat maakt je als onderneming sterker. Dat maakt je als mens sterker. Wij gaan een nieuwe tijd in. Een tijd van verandering. Mijn motto ‘Niets is blijvend, behalve verandering’ is zelden zo toepasselijk geweest. Verandering schept nieuwe uitdagingen. Met creativiteit maken we van uitdagingen kansen. Commotion, creatieve denkers en doeners.

Wilt u meer weten over ons? Of bent u op zoek naar creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden?Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.

Commotion

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel 06 - 557 950 71 of stel uw vraag via de mail: emailcommotion@gmail.com